Gaia & Dad på tur i livet

Sidste mc-ferie

3.700 kilometer sydover

DESTINATION ITALIA

Efter et heldigt salg af vores Toyota Prius kunne vi komme på eventyr

Maj til August 2022

Vores absolut hårdeste udfordring på mc

Tiden var den rigtige og med " better safe than sorry " i tankerne tog vi sydpå. Vi kunne nu komme ud i verden efter bilsalget og væk fra trange tider. Uden at sætte en fast hjemrejsedato bliver eventyr virkelig eventyr. 

Velvidende at turen ville blive en enorm udfordring var der afgang. Volleyball og hættetrøjer, for spilles, det skulle der. 

 

Der forberedes grundigt og Luna kigger med. Den gamle er stresset og træt så det er godt med en glad måne. Vi får designet super fede lædertasker ud af jakkeærmer, og DEM skulle vi have lavet nogle flere af! 

Hjemmet får samtidig den store overhaling

Skulle nogen byde ind med at leje værelse i mens, kunne vi ligeså vel gøre klar til det, og starte på en frisk når turen går den anden vej

Misser færgen fire gange i Ystad

Mareridts oppakningen bider fra sig allerede i Sverige. 

Skærmtid tak

Efter lidt rejseslitage besluttede vi at leje to huse. Og med stor enighed om at det var sådan vi skulle indrette en dag. Feng Shui på øverste hylde! Herefter videre til verdens bedste campingplads!

Off we go! Polen, Slovakiet, Kroatien. 

Off we go! Polen, Slovakiet, Budapest, Kroatien.

Budapest! der var varmt!!

Her er der god gammel livshistorie ( sorteres snart kronologisk )

Den 19.1.2009 blev jeg født på bagsædet af vores familieven, Rudy Markussen`s bil. Rudy havde tilbudt at køre. Det kom som noget af en overraskelse da mor Glenda gik i fødsel i en trafikprop på Nørresøgade kl lidt i 8, men far smørede ærmerne op og ud skulle jeg.

Ifølge fødselslægerne havde mor været så meget " hjemme i sin graviditet " at kroppen bare havde sagt " go ". Det sker en sjælden gang imellem.

Til fødselsforberedelser helt frem til to uger før afgang, kørte mine forældre på motorcykel til Gentofte så jeg må have benzin i blodet!

Fødselsår: 19.11.2009

Sted: Bagsæde af bil på Nørresøgade

Alder i dag 12

Da Gaia var 5 år:

Om mig med egne ord:

Jeg hedder Gaia og er fem år. Min far hedder Stefan. I dag går jeg på Frøen på Kastrupgårdskolen i Kastrup. Jeg startede 13 april 2015. Der er vildt sjovt i forhold til børnehaven for man må bare alt. Der er ikke høje dørhåndtag og man kan faktisk bare gå sin vej hvis man vil. Men det må man ikke :)

Min fødselsdag.

Jeg blev rigtig glad for mine gaver til min femårs fødselsdag som vi holdt i et stort selskabslokale.Jeg kunne rigtig godt lide det tøj jeg havde på fordi det var et Elsa kostume.

Om min far:

Han kan godt lide sin datter, hans yndlingsfarve er lilla, og han elsker mad. Han kan godt lide at køre sin datter i fritidshjem og han er rigtig god til at sige noget sjovt og han er rigtig skør.

De tidlige år

Min fødsel