Hej Franciska

Mit navn forløber som dit, fra klingende eksotisk til pæredansk...en lille detalje som passer godt sammen med nedenstående skriv, som omhandler et internationalt sammenhold under pres. 

Nu da vi har dét tilfælles ud over politik - vil jeg/vi blot håbe at du vil læse vores fælles brev.  

Jeg vil også gerne rose dig for den initiativ-komet som du er - din aktive profil i al almindelighed er blevet en inspiration for mig, eftersom at jeg er valgt ind som kandidat til kommunalvalget i Tårnby. 
 
Personligt elsker jeg Bryggen. Har også illustreret den i Designkunst ( mit firma ) ...men nok om det. 

Nødsaget til at ligge i lag

Brevet her er skrevet af mig personligt og støttet op af rigtig mange personer.
Vi er nemlig nødsaget til at ligge i lag, for at dyrke vores passion

Vi håber alle, at det er et emne du vil kunne forholde dig til og meget gerne viderebringe egenhændigt til rette instans.  

Omstilling til et bæredygtigt beachvolley-samfund kræver også et opgør med den traditionelle tænkning ;)

Så on to business :)  
 
Det som det hele drejer sig om:
--------------------------------
OMKRING POTENTIEL UDVIDELSE AF BEACHBANER
- eventuelt ved en lille omlægning af petanquebanen. 

DET KONSTRUKTIVE VED AT UDBYGGE BEACHVOLLEYBANEN PÅ BRYGGEN

Jeg skriver som daglig aktiv udøver af vores sport og som en person med brillerne på i kulturudvikling og fritid i kommunalpolitik.  
 
Igennem de sidste mange år er beachvolley-kulturen tiltaget markant på Bryggen.
 
Det ses tydeligt i praksis hvor vi, i stigende antal, nu er over 600 personer aktive deltagere tilknyttet Facebooksiden:
 
600 personer tilknyttet Facebooksiden:
Islands brygge Beach Volleyball; https://www.facebook.com/groups/1591159487814608 -   
 
Det illustrerer tydeligt det store ønske og potentiale i at styrke og videreudvikle beachvolleybanen og kulturen på Bryggen.
 
Vi er en stor skare af mange nationaliteter som er samlet om en sund og social interesse der tiltrækker endnu flere til.  

Vi værner om og passer og plejer aktivt banen da denne pragtfulde "legeplads" med så mange skønne oplevelser finder sted og hvor mange venskaber og forretningsmæssige forbindelser etableres blandt studerende, turister, arbejdende etc.  
 
Amager Strand er fint udstyret med flere baner, men det bliver brugt i klubregí, konstant udfordret af vind og slet ikke det dynamiske / eksponerende sted som Bryggen.  
 
Jeg er personligt enormt overrasket over de mange udviklende energier som opstår på denne lille matrikel og kan ikke stoppe tænke over det konstruktive tiltag, det ville blive at få udvidet.
Dertil skal siges at jeg selv tabte 17 kilo på seks måneder fra sæsonstarten sidste år - blot for at nævne mig selv blandt mange ens historier.  
 
Begrænsninger  
Da jeres oase tiltrækker et konstant stigende antal deltagere er det synd og skam at vi desværre er enormt begrænset af, kun at have én bane.
Det sætter en stopklods for flere deltagere, da vi nu på andet år sidder på ryggen af hinanden og ikke får nok spilletid ( og samtidig bliver kolde )
Det sætter samtidig en stopklods for vækst og kulturel kvalitet, i den høje ende af skalaen.  

Et eksempel på en løsning / udvidelse  
Et kort eksempel på en hurtig forbedring, kunne være at flytte, den lidet besøgte petanque-bane, til et andet sted, da den fritidsinteresse jo ikke kræver andet end en stribe grus.
Petanquebanen ligger klods op af beachvolleybanen.
 
Det ville kunne åbne op for endnu en beachvolleybane som ville blive modtaget med stor kyshånd af enormt mange mennesker, og skabe muligheder for en fordobling af aktive idrætsudøvere, samt glæde de i forvejen mange tilskuere, som hygger sig med at se os hoppe passionerede omkring i sandet og hvis børn vi har sat en lille bane op til med tilhørende bold.

Et tiltag ved udvidelse vil ydermere også give mulighed for beachvolley-turneringer.  
Disse punkter er sagt ud fra min personlige erfaring fra Italiensk beachvolleykultur hvor jeg som halv italiener har boet, observeret og opholdt mig i årevis.
 
Med udganspunkt i et stort ønske fra mange personer i alle aldre og da omkostningerne til en ny bane jo er meget overskuelig - vil tiltaget tiltrække yderlige personer, med en sund kultur, til Bryggen.  
 
Øget livskvalitet, sundhed og indtægt  
Denne stigning i antal besøgende vil tjene omkostningerne hjem mange gange ( baseret på mine umiddelbare kalkulationer og såger på blot én sæson )  
Samtidig vil der kunne laves en privat indsamling til projektet samt donationer og opstart af forening.

Jeg håber at møde din / jeres åbne arme for et udvidet tiltag hurtigst muligt.
 
Jeg vil personligt gerne invitere jer ned til en præsentation af ægte sundhed og sociale værdier på den helt høje skala.  
 
De bedste hilsner Stefan Cantagallo Rasmussen  

---

 

Petanque vs Volleyball

BMI 31 / Blodtryk ALT for højt / stor risiko for blodprop / vægttab 17 kilo
Hjertestarteren blev på væggen i 2020